lauantai 12. heinäkuuta 2014

Noin kolme kertaa Citymarketin kokoiseen helvetin esikartanoon, jota myös Auchaniksi kutsutaan, ja jossa osa ihmisistä tekee viikottaiset ruokaostoksensa, oli kassojen ylle (siihen mistä jengi kulkee) ilmestynyt oven kokoiset, t.vihreät lakanat, jotka muistuttavat asiakaskuntaa siitä että kaupan työntekijöitä pitää kohdella siivolla. Ts. että huonosta käyttäytymisestä tulee asiakkaalle seuraamuksia. Ei niitä vielä muutamia viikkoja sitten ollut täälläkään! Sikäli varmasti ovat oikeutetut ja tarpeeseen tulleet, sillä olen varma että kassat kuulevat tuolla usein turhautunutta huutoa ja vihaista valitusta, joskus jopa heistä johtumattomista syistä, koska ranskalaiset valittaa mielellään ihan kaikesta mahdollisesta jos vain tilaisuus heille suodaan ja vaikkei suotaisikaan, ja sitten päälle vielä ranskalaistuneet vihaiset mustat muijat, joiden volyymitasot on sitten jo ihan omaa luokkaansa :---D

Lakanoissa on rauhoittavan valkoinen teksti ja kaikenlisäksi vielä HYMYNAAMA kruunaamassa viestiä. Heti tunsin zenin virtaavan kehooni, jonne myöhemmin virtasivat Auchanin keksit ja suolaiset naposteltavat.




Tänään huijauduin kaupungilla pyöriessäni ottamaan vastaan verenluovutuksesta kertovan esitteen, ja kysyinkin hyvää ihmistä esittäen että "voiks ulkomaalaisetkin luovuttaa?+" ja sehän oli, pahus, mahdollista, kunhan täytti samat reunaehdot (paperillekin) kuin ranskalaisetkin. Ei neljään vuoteen vuoden mittaisia oleskeluja EU:n ulkopuolella, ei suojaamattomia seksisuhteita neljään kuukauteen, ei vierailuja Afrikan maihin sati Italiaan tai Kreikkaan tässä nyt neljän kuukauden sisään. Espanjankäynti ei heitä haitannut, se kun on kivenheiton päässä.  Ei siinä sitten enää ylpeys antanut myöden perääntyäkään.
taitettu A3 täynnänsä kysymyksiä


Henkkarit olivat kotona ajokorttia myöden, mutta äkkiäkös ne sieltä nousi (noutaa), ja pienen rohkaisuryypyn myötä tuli palattua kylille. Itse en ole antanut ottaa edes hemoglobiinia viiteentoista (15) vuoteen sormenpäästä, ja terveyskeskuksessakin on yksi (1) henkilö jonka sallin ottaa kyynärpääverikokeita silloin kun se on ehdottoman tarpeellista, eli noin kerran viidessä vuodessa




Tiedot kirjattiin koneelle (ajokortista näppäili päin berberiä, miten on mahdollista kysynpä vain, työntekijän vieruskaverikin vähän lollaili sille ja vitsaili kanssani HYVÄNTAHTOISESTI VARMAANKIN), sitten vaan numerolapun kanssa punaisen teltan penkeille odottamaan vuoroa. Mehua oli tarjolla pillimehuina kolmea laatua, vettä mukeissa, cokista ja jääteetä tölkeissä. 238, eikä edes kuumoittanut odottaa. Jonotus kesti hyvät 20 minuuttia, joiden aikana ehti siemailla tarjotun cokiksen ja seurailla että nämä kaikkia kansanosia edustavat muutkin jonottajat aikovat tästä kunnialla selvitä ja ovat ehkä ennenkin selvinneet! se valoi uskoa. Sitten huhuiltiinkin jo minua rekkaan, pikainen tapaaminen lääkärin kanssa ja sitten violettiin (mulle osuu aina nää violetit, viime vuonna hammaslääkärin penkkikin oli violetti, miksi Suomessa on aina osunut vain likaisenbeigejä, KYSYNPÄ VAIN) penkkiin pötkölleen ja kumilenkki käteen.






















Elämässään luovuttaneita. Nuoria kaupunkilaisia, rekkamiehenhymy-miehiä, ja jopa kaksi SWAGGia!!!!!!!!!!!??






Rekan seinillä (ja jo jonotustiloissa) oli oikein julisteita jotka muistuttivat että hommalle voi laittaa stopin heti jos siltä tuntuu, ja että SE EI SITTEN OLE HÄPEÄLLISTÄ LAISINKAAN. Neula taas muistutti lähes mehupilliä, jos nyt ei ihan niin kuitenkin REIÄN NÄKEEEEEE jos sitä erehtyy vilkaisemaan ennen survaisua, ja neula tuntui kaiken aikaa suonessa toimituksen ajan vaikka miten puristeli stressilelua. Täti ja välillä setä puhui kanssani mukavia ja joko testasi mahdollisesti historiallista tietämystäni ja pääkopan toimintaa taikka sitten oli kinostunut kulttuurista, ja käski lepäämään piiitkään tuolissa, (jos oli mahdollisesti vastannut ihan päin helvettiä). Jälkeenpäin sai vastapaistetun nutellalätyn ja jääteetä ja omenahilloa :3 Tarjoilut olivat hyvät, ja vielä ravintolateltassakin oli lepotuoleja jos olisi alkanut huipata. Hyvä kokemus. 





Toisin kuin kouluvierailu männä viikolla. Lähetin sinne alkuviikosta sähköpostia johon ei koskaan vastattu, jonka jälkeen soitin keskiviikkona asiasta ja sanoivat lähettämään sähköpostia, öööhhjuuu, perjantaina sitten kävin ja sihteeri valitti MINULLE kuinka nyt näin olen huonosti VUODEN KIIREISIMPÄNÄ PÄIVÄNÄ HEITÄ TULLUT HÄIRITSEMÄÄN juuuh no pitäkää tunkkinne sitten, minä pidän rahani (1500e vuoden jakso). 


ei vallinnut hyvä kristillinen henki myriamissa, ei muuten hiisku sivunsa lainkaan heidän katolisesta suuntautumisestaan


Mutta koulutie/katu olisi kyllä ollut tavattoman kaunis ;____<3

Toinen kaunis asia!! minulla on jonkinlainen lukkiutumaton jarrujärjestelmä elikkäs absit! Kuva on ehkä liikaa.


Kaunista oli myös kun ulienia tanssitti ja laitettiin sitten vähän ROKKIA SOIMAAN, itse olin jättänyt koneistoon (6 paikkaa) hieman Indochinea ja se ei host-äitiäkään, joka siis levyä valitsi, haitannut niin tanssittiin sitten vähän Paradizea ja Electrastaria Jullen kanssa. Siitä kouliutuu vielä hyvä fani, encorea (elikkäs lisää) pyysi kun oltiin tarpeeksi väkkärää pyöritty ja pää oli pyörällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti